Smartwatch V8 - часовник, официалния сайт, купуват сега, ревюта, цена
Новини

Smartwatch V8 – часовник, официалния сайт, купуват сега, ревюта, цена

Gadgets е техническо средство за опростяване на живота на

човека, който ви позволява да се поддържа темпото. Такива устройства могат да бъдат умни часовници. В тази статия ще научите за какъв вид притурка как да се използва и как да си изберете.

Смартчасовник

Смартфонът е не само средство за комуникация, но и

важно устройство, което ви позволява да бъде наясно с банкови операции, промените във валутните курсове, броене на калории и т.н. Само му недостатък е размерът. Поради големия размер не винаги е удобно да се използва. Интелигентен часовник е лесно да се реши този проблем, като поеме част от функциите на смартфон и те са лесни за работа.

Какво е SmartWatch?

Смартчасовник Смартчасовник е мини – компютър, носи на ръката като обикновен часовник. Те предполагат, определени функции на смартфона. Освен факта, че часовниците са хронограф, т.е. определи времето, устройството също така показва съобщения от смартфон, имейли, уведомления от Банката и т.н. Потребителите, които предпочитат да общуват чрез кореспонденция, трябва да се обърне специално внимание на SmartWatch разполага изглед съобщения и да отговаряте на тях, без да харчите много време. Умните часовници също така ви предлага възможност за изпращане на гласови съобщения. Това не е всички функции на тези устройства. Повече подробности ще бъдат дадени по-долу.

инструкции за употребата Smartwatch V8

Интелигентен часовник е лесно да се работи. Основното нещо – да се запознаят с инструкциите:

 1. Първото нещо да направите, е да си купите микро Сим карти на всеки мобилен оператор. Тя трябва да бъде с Интернет не по-малко 1 GB.
 2. Първоначално поставената карта не е часовник и телефон. Тази манипулация помага да го активирате. Трябва да действа в съответствие с инструкциите за експлоатация, която ще включва към картата. Задължително манипулация – деактивиране на парола. Ако не е необходимо уведомяване на оператора, и те са хора с увреждания, както и всички пощенски.
 3. Попълване на картовата сметка е гаранция за нейната работа. Парите трябва да бъдат направени в съответствие с тарифен план.
 4. Крайният етап на час активиране е инсталиран на СИМ-картата. Ако потребителят е направил всичко правилно в съответствие с инструкциите, дисплеят ще

  покаже две стрелки.

 5. OL>

  Как да настроите Смартчасовник?

  За конфигуриране на устройството, се процедира, както следва:

  1. върху смартфон или таблет изтеглен специален ап. Неговото име SeTracker. Можете да го изтеглите от App Store или Google Play;
  2. изтегленото приложение се инсталира и стартира;
  3. попълване на полетата след отваряне на интерфейса. Не забравяйте да въведете смартфон или таблет, която е свързана с устройството на администратора сметка; телефонния номер и парола на заявлението с потвърждение.
  4. OL>

   След това потребителят избира всички функции, от които се нуждае.

   Къде да купя Смартчасовник Смартчасовник?

   За да закупите Смартчасовник по два начина:

   1. В специализираните звена за продажби на притурки. В този

    случай, потребителят може да се запознае с продукта, т.е. да го докосне, да пробвам, за изключване и др. Недостатъкът на такава покупка е открито часове на разходите. Продавачът определя в цената, не само часовете, но и наема, разходите за поддръжка на помещения, заплати на персонала и др.

   2. Чрез онлайн магазина. Предимството на такава покупка е цената. Тя е много по-ниска от цената на устройството, което се продава в обикновените магазини. Недостатък -. По-вероятно да се справят с безскрупулни продавачи и закупуване на скъсано или дефектен продукт
   3. OL>

    Feature на смарт часовници Смартчасовник

    Ако говорим за това как да изберете Смартчасовник Смартчасовник, първо трябва да се реши от какво имат нужда. Това устройство е представено в няколко категории за потребители с различни нужди:

    1. за активни хора, водещи здравословен начин на живот;
    2. за бизнесмени, банкери и други хора от бизнеса;
    3. за хора, които следват модата новината, модни марки, etcD.
    4. OL>

     Когато сте направили избора си категория, вие също трябва да знаят характеристиките на инструмента, за

     да придобие високо качество и функционално устройство.

     Функция

     Има няколко ключови характеристики най-умните часовници.

     измерване на налягане и пулс H4>

     С помощта на смарт часовници може да измерва броя на сърцето удара в минута и датчик за налягане, което е особено важно за хипертонична и хипотензивни.

     GPS проследяване H4>

     Device посочва местоположението на собственика на телефона. Тази функция е подходяща за родители, гледане на децата си.

     Камера H4>

     Камера на SmartWatch ви позволява бързо да правите снимки и да записвате видео.

     Функциите на смартфони H4>

     Умните часовници могат да поемат някои функции на смартфон:

 • Преглед на съобщения, получени на смартфон или социална мрежа, както и в отговор на тях;
 • получаване призовава смартфон или таблетка или отхвърляне от него;
 • Преглед на писма, изпратени по електронна поща;
 • изпращане на гласови съобщения;
 • музика контрол: игра, и изтегляне на песни;
 • будилник, който може да контролира светлина и дълбока фаза на съня, ако през нощта, те са на ръката ми;

Navigator H4>

С часовника можете да разберете как да се движи в определена посока.

Функция за хора, които

водят здравословен начин на живот H4>

За хората, които се грижат за здравето си, умни часовници предлагат следните характеристики:

 1. преброяване направено за етапите на ден;
 2. преброяването на консумираните калории.
 3. OL>

  Дизайн

  появата на избор на часовника доскоро потребителите трябваше малка стойност. Удължаването на дизайна на потребителите на устройството могат да го вземат предвид при закупуване Смартчасовник. Класическият стил на часовници с истинска кожена каишка, черно стъкло и метален корпус и наслада последователи на бизнеса лук в облеклото. Спорт стил часовник подходящ за хора, водещи активен начин на живот.

  защита от прах и влага

  влага и прах са основните врагове на смарт часовници. Те могат да се влоши производителността на устройството или външния си вид, така че при избора на което трябва да обърнем внимание на това как защитата на Смартчасовник. За да научите повече за това, че е възможно за един код, който посочва в техническите характеристики. Той е включен в списъка на ПР. Тези писма са последвани от номера. Първата цифра е защита от прах и от влага. Най прах доказателство показател е обозначен с цифрата 6.It предпазва от най-малките частици на прах. Ако antiplague индикатор се показва фигури 5 и 6, устройството може да си взема душ. Ако защита от влага записва фигури 7 и 8, е възможно да се плува заедно с вашия часовник.

  Дисплей Smartwatch V8

  Когато изберете тази мини-компютър, което трябва да се обърне внимание на дисплея му. Важни индикатори в този монитор са цветовете и сензора.

  Цветният дисплей се предлага в няколко варианта:

  1. Monochronic – този дисплей помага да пестите енергия на батерията. Часовникът на контрол в този случай се извършва от външни бутони.
  2. Цвят – поради тази дисплей, картината е реалистично. Недостатъкът е, че батерията на устройството, с цветен дисплей седи бързо и остротата на изображението и яркостта му се губи при ясно време.
  3. OL>

   Наличието на сензорите на дисплея:

   1. сензорен дисплей устройство с такъв екран е удобен за работа. Негативният момент е, че ако се появят пукнатини и драскотини на дисплея ще бъде засегната в значителна степен работата си.
   2. Липсата на сензори на дисплея – в този случай, управляващото устройство се управлява от външни бутони. Поради това потребителят трябва да прекарват много време, за да видите съобщенията, имейли и т.н. Предимството на тези умни часовници е, че те имат дълъг експлоатационен период.
   3. OL>

    каишка

    Ограничението на интелигентни часовници може да бъде пластмаса, кожа или гума. Инструментът може да има метална гривна. Някои производители произвеждат продуктите си с допълнителен набор от ленти. Предпочитания, ние препоръчваме на гумени или кожени каишки. Те не предизвиква алергии и не дразни кожата.

    Батерия

    Ако говорим за това как да изберем Смартчасовник, Smart Watch, трябва да се обърне специално внимание на батерията. Ако става дума за основни устройства с минимален набор от функции, на периода на работа на батерията е 2 години. След това ще се наложи да бъде заменен. Някои производители оборудват своите устройства с екрани спестяване електронен мобилни. Поради това, батерията ще трябва зареждане около 1 път в рамките на 5 дни. Ако екранът има малък размер, а след това на часовника може да работи в активен режим на около 3 до 25 часа.

    От голямо значение е порта за зареждане. На някои модели това е специално предназначен за смарт часовници. Други модели са оборудвани стандартно USB порт. Предпочитание се препоръчва да се даде на последния зарядното устройство. В случай на повреда, няма да имате проблеми с неговия заместник.

    Топ модели на смарт часовници

    Съвременният пазар предлага редица модели на смарт часовници. Такъв голям избор на обърканите потребители, така че експертите са разработили най-добрите модели на тези устройства.

    Интелигентни деца часовници

    Смарт часовници за деца позволяват родител да следи местоположението на децата си и незабавно се свържете с тях. Така че майки и татковци могат да разберат какво устройство, за да изберете за детето си, тази статия показва най-добрите модели.

    Smartwatch V8 H4>

    Цената на такова устройство от. Време Предимството е, че RAM може да бъде увеличена до 32 GB. Едно от предимствата можете също така да се подчертае наличието на 2G Интернет, диктофон, и т.н. Това е евтино и качеството може напълно да замени смартфон. Против часа е бавна интернет, липсата на жак за слушалки и бърза консумация на батерията.

    Smartwatch V8 H4>

    Цената варира от. Предимства часа е, че паметта може да се разшири до 32 GB, добри акустика, микрофон и възможността за използване на устройството като смартфони. От минуси може да се подчертават онези моменти, които на екрана е трудно да се види при ясно време, клавиатурата е неудобно да се използва и бедни Bluetooth.

    Смарт часовник Q100 H4>

    Това устройство разполага с бутон SOS и GPS тракер. Екранът на дисплея на часовника е оборудван с датчик. Някой стаи с устройства могат да се правят кратки разговори и да направят такива.

    Watch Смарт Q60 H4>

    цена варира от. Такава подкрепа часовник СИМ-карти на всички оператори. Те са оборудвани с допълнителна функция на “мистерия тел”, която позволява на родителите да чуят всичко, което се казва, че от децата си. Необходимо е да се презареди 1 път на 4 дни батерията. Недостатъците на такива часа.

    Смартчасовник Q90 H4>

    Цената на устройството е в диапазона от. Watch е оборудван с голям сензорен екран, който е един от основните им предимства. Не бяха намерени минуси специалисти.

    Смартчасовник Q50 H4>

    Цената на устройството е от. Предимства часа е, че те могат да се подават сигнали за смартфона или да ги получите на големи разстояния. Отрицателни – те имат възрастови ограничения от 2 до 6 години

    .

    Смарт часовници за възрастни

    Интелигентен часовник за възрастни също имат голямо разнообразие от модели. По-долу ще намерите най-добрите от тях.

    Смартчасовник Q80 H4>

    Цената на устройството е в диапазона от. Достойнство часа е с високо качество, възможност смартфони евтини и наличието на бутон SOS. Пропуските не са били открити.

    Смартчасовник W8 H4>

    Цената на устройството -. Основното предимство на часовници е, че тя може да се управлява като смартфон, и без него. Устройството разполага със значителен недостатък – не е водоустойчив

    .

    Смартчасовник Q90 H4>

    Цената варира от. Устройството разполага с голям дисплей със сензор. Минуси часа не се засича.

    Известни производители на смарт часовници

    Производители на смарт часовници също много, но трябва да се даде само за доверени и надеждни марки.

    Samsung

    Компанията произвежда интелигентни часовници, класически и спортен стил. Сред моделите на марката можете да откриете устройство с 3G интернет. Устройството е снабдено с дисплей докосване, но пръстена около него, които можете да усуквате, промяна на елементите от менюто. Интелигентен часовник е снабден със стандартен набор от функции. Основната им недостатък е, че батерията издържа само за няколко дни.

    Sony

    Интелигентни часовници от тази марка имат максимална степен на защита от влага и прах. Основният недостатък е, че устройството не е оборудван с измерване на импулса.

    Casio

    Тази компания произвежда интелигентни часовници, които са оборудвани с батерия, която държи такса за дълго време. Устройството има стандартен набор от функции, с изключение на пулсомер. Може ли да се купи само в специализирани търговски обекти.

    LG

    Устройството на тази подкрепа производител 3 и 4G интернет, както и нано СИМ-карта. Гледайте поддържа стандартен набор от функции. Сред недостатъците отпусне голям размер на екрана и бързо изразходване на батерията. Батерията издържа в продължение на един ден.

    Apple

    Основният недостатък на смарт часовници от тази марка е тяхната висока цена. В противен случай няма никакви недостатъци. Устройството е снабдено с голям сензорен екран и защитно стъкло. Тя може да се използва с iPhone или не.

    Asus

    Това устройство е снабдено с дисплей компания monochrone. От страна са бутоните за контрол на часовника. Производителите са се погрижили за бърз зареждане на батерията. Само за 15 минути можете да увеличите живота на батерията от 0% до 60%.

    чакълест

    Смарт часовници от тази компания, вие ще намерите добро съотношение цена-качество. Ниската цена на устройството не се отразява на нейната ефективност. Watch е оборудвана с цветен дисплей и батерията продължава в продължение на 4 дни.

    Polar

    Този производител произвежда Смартчасовник за хора, водещи активен начин на живот. Устройството е снабдено с функция за защита от прах и влага. Батерия с активната работа означава достатъчно за 2 дни.

    Motorola

    Компанията произвежда малък и елегантен Смартчасовник, оборудван с strappy сребрист и черен цвят. Основните недостатъци на модела е, че уведомленията идват със закъснение и за зареждане на батерията са всеки ден.

    Интелигентен часовник е един от най-добрите устройства, които могат частично да заменят смартфона. Устройството се предлага за възрастни и деца. Родителите Той помага да се контролира движението и детето, и съобщението си. Умните часовници са страхотни за активните и делови хора.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...