Slimming Patches - как се работи? Какви са мненията
Новини

Slimming Patches – как се работи? Какви са мненията

Виж тънък и тонизирана Искам всички жени без изключение. съвременната индустрия за красота има в арсенала на различни средства и методи за борба със затлъстяването. Включително популярните са кръпки за загуба на тегло, лесен за използване и ефективни в действие. Ние ще се фокусира върху лепенки за отслабване Slimming Patches.

Какво е това Slimming Patches

Този продукт е серия от участъци, с ефект на загуба на тегло и намаляване на обема на тялото.

Всичко, от което се нуждаем, е да залепите пластира върху местоположението, корекция на теглото нужди

и изчакайте резултата.

В

линията има няколко типа лейкопласт, предназначени за различни части на тялото:

 • корема;
 • ръце;
 • фута;
 • обратно;
 • бедрата.

Техният състав, техника на прилагане е същото. Най-голямото търсене е за лепенки за стомаха, тъй като той е част от тялото се счита за най-проблемните.

Съставът и принципа на действие

Предполага се, че пластира е затопляне ефект, който регулира разграждането на мазнините. Нагряването на кожата насърчава уникален състав на продукта:

 • пипер;
 • кафе екстракт;
 • зелен чай;
 • styphnolobium.

инструкции за употребата Slimming Patches

За да получите максимален ефект от използването на този продукт трябва да се съобразяват с правилата на тяхното прилагане върху кожата:

 • старателно измиване на тялото и се изсушава с кърпа;
 • отстраняване на защитния филм от средата на повърхността на плочата;
 • пръчка Slimming Patches до желаната област;
 • отстраняване на оставащата лента от двете страни и равномерно натиснете пластира върху кожата;
 • внимателно изглади повърхността на мазилка и изчакайте 3 минути.

Ако по някаква причина сте решили да се отстрани чинията си до изтичането, а след това можете да си пръчка на защитното фолио и по-късно, за да го използвате отново.

Предимства и недостатъци

Този продукт има много предимства, сред които:

 • ефект на отслабване се

  постига с помощта само пластир: спорт и диета хранене избор;

 • лекарството няма странични ефекти, ако всички правила на техниката на лепене;
 • удобно и незабележими износване при облекло;
 • пластир може да се носи деня и нощта;
 • напълно естествен продукт.

Недостатък на този инструмент е само един. Много голям размер, който позволява лесно поставяне на пластира върху тялото

Преглед на реални купувачи Slimming Patches

Много жени и мъже потвърждават ефективността на Slimming Patches мнения кръпка за отслабване, много от които са положителни.

лепена здраво, но трябва да се изгладят да се избегне бръчки по повърхността. Лично за мен размер твърде голям. За кръста на седмица отидох 1 cm

обем и затегна отпусната кожа около пъпа. Откъсне лейкопласт е диво болезнено, така че аз го намокрена с вода, преди отстраняване. Разбира се, че искам повече, но това също е резултат добро.

Angelica, на 24 години,

Отслабнах конкретно, така че аз поставили лейкопласт върху тялото наведнъж. Wear не е много удобно, тъй като има рязък ход кръпка отлепяне. Лепенето също е измъчван, но това е може би, защото съм че сте го поставили върху всички области. Фитнес залата не се посещава, храната не се е променило, диета не се спазва. 2 седмици талията е намалял с 3 см За мързеливи много добър резултат. Въпреки това, не е евтино.

Тамара, на 35 години,

Размер за мен беше голяма, под дрехите, които по принцип не се вижда. Голяма да отслабнете няма да работи, те са твърде малко и за сметка на намаляване на обема, а не загуба на тегло. Така лепенка работил, трябва постоянно да се движат активно. Ако седите, тогава нищо няма. Затова е по-добре да го оправя в деня,

а не през нощта. Кожата по корем затегнати, за две седмици взеха почти 2 cm в кръста. Можете да използвате, ако не сте в бързаме.

Алевтина, на 32 години,

Пачът е просто огромен, пълен корем, увити те могат. Ефектът от загуба на тегло е, но тя върви много бавно. Залепени кръпка добре поддържана също. то Лепене внимателно за първи път, тъй като за втори път той вече няма да се хвана. Докато носите пластира, трябва да се движат много, а след това той става ефективно: загрява и започва процеса на загуба на тегло. Аз го използва в продължение на 5 месеца. Тегло не помръдна, но е ясно, стомахът ми и по-силни мускули в него, визуално, че е по-малко. Ефективно, но дълго време.

Jack, 29 години

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...