Новини

Fish XXL – мнения, коментари, цена, къде да купите

Риболовът е моята страст, тъй като юношеството. От 12-годишна възраст баща ми започна да ме водиш на риболов и аз така обичам, че сега, това не е просто хоби, както и възможността да избягате от ежедневната работа, за да забравите за проблемите, поне за известно време.

Въпреки факта, че за риболов, по мое мнение, един изключителен човек, който да направи жена си, странно, споделя с мен тази страст. Но за зимен риболов и да отида с моите приятели, за да издържат на студа за половинката не е толкова лесно.

За съжаление, риболов, особено зимата, не винаги носят резултати . Аз не споря, че риболовът е много важно атмосфера, възможност да се отпуснете, да прекарват времето си с приятели, но един добър улов за един рибар е много по-важно.

Голяма улов от какво зависи? Точно така, от избраното място и стръв. Що се отнася до стръв, обичам един рибар с опит уверено да заяви, че най-ефективният начин е риба XXL.

Първо искам да ви кажа какво е то. Това е един вид на спрей, който има различен ефект върху рецепторите на рибата и по този начин ги примамва с голяма сила във вашата кука. Защо се случва това?

научих за този страхотен спрей (както буквално и в преносен смисъл) на един от риболовните форуми. Прегледите са много добри, аз започнах да се интересувам, изучавани детайлите на този инструмент и стигнаха до заключението, че трябва да си купите активатора. Но, има едно значително недостатък, да го купят в магазините, дори и в специализирана не само продава чрез световната мрежа.

аз някак си исках да го изпитат в действие, но трябваше да изчака няколко дни преди да бъде взето. Но има и плюсове на официалния уебсайт за да купуват оригинални, и така има риск да работи в фалшив .

За да използвате спрей е много проста, всяка стръв, включително обикновен хляб, просто трябва да го напръскайте със спрей. Изявлението посочи, че доста няколко пъти, за да се къпят, но аз съм сигурен, че веднъж на 5 излияния. Този инструмент се активира веднага, няма нужда да се чака .

И така, първата ми улов с този инструмент е доста добро, и най-важното, за всички рибари от устите ни сайт отворени. Трябваше да споделят тайната ни да хване много риба за малък период от време.

Какво е най-интересно, тази примамка може да каже универсален хапка риба, включително и хищническо и дори такъв, който е предпазлив. Що се отнася добре нахранени риба не мога да кажа, но мисля, че ефектът е един и същ . Сега, за да риба, за мен е удоволствие, да получава удоволствие от процеса и от крайния резултат.

Но вие трябва да знаете, че някои риби се нуждаят от един вид спрей, само някои от тях за срамежлив риба, хищници, и обикновено. Бонусът е, че стръвта, сега е възможно да се вземат обичайните и просто го поръсете с спрей.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...