Avormin  - негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Новини

Avormin – негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

Avormin е нова компания развитие “Sachera-Мед”, която е насочена към лечение на различни хелминтози. Добавката се предлага в няколко форми и ефективно премахване на нежелания паразити, без да вредят на организма. Инструмент помага за ремонт повредени тъкани на тялото и неговата функция, а също и предотвратяване на по-нататъшно заразяване с хелминти. Добавката е преминал всички необходими тестове и проучвания, които се потвърждават и от сертификати за качество и безопасност. Добавката има почти няма противопоказания и странични ефекти. Може да се използва за лечение на деца на възраст от 3 години.

Добавката за борба helminth

Avormin : описание кратко

Добавката е разработен от изследователския екип на “Sachera-Мед”, за да се бори с хелминтози от различен вид. В пакета има две форми на лечение: хапчета и капсули. Действието на двете е малко по-различна. Първият, насочени към възстановяване, а вторият – за унищожаване на паразити и изваждането им от организма

Добавката е напълно достъпна, в сравнение с цената на скъпи колеги, които не могат да се похвали на такъв широк спектър на действие.

Avormin не само помага да унищожи причината за хелминтоза -. Червеи, но също така да предотврати допълнително заразяване на тялото чрез унищожаване яйцата на паразитите и укрепване на имунната система

Продуктът има естествено състав и компоненти, като по този начин има минимално списък на противопоказания и странични ефекти. В 9 от 10 случаи на Unitex помага да се отървете от паразити бързо, ефективно и безболезнено. В допълнение, след приема на добавката, пациентът за един час загубено неприятните симптоми, свързани с инфекцията.

Ефективността на продукта се потвърждава не само множество сертификати и положителни отзиви от клиенти, които, публикувани на официалния сайт на добавката.

грижите на компанията за клиентите си и провежда проучвания, за да научат повече за ефективността на добавката, която говори за отговорното поведение на компанията към нейните потребители.

За фирмата “Sachera-Мед” and Avormin

руската компания specializiruetsya The върху развитието на природни добавки за лечение на различни заболявания. Зад фирмата стотици успешни разработки, както е

видно от положителни отзиви и различни награди. Фирмата се използва само естествени съставки, които нежно премахват нарушения в организма и възстановяване на нарушените терени.

Според експертите, те се прилагат иновативни технологии за събиране и обработване на естествени вещества, за да се запази положителните си лечебни свойства. Поради правилното свързване на биологично активни компоненти са произведени добавки, с необходимите лечебни свойства и е безопасен дори слабо тяло.

Indications Avormin

supplement Avormin препоръчва за употреба при хора, страдащи от хелминтоза на различни видове. Капсули унищожат всички известни съществуващи видове червеи и яйцата си. За диагностициране на заболяването трябва да се подложи на подходящо разглеждане, но преди това трябва да се обърне

внимание на следните симптоми:

 • появата на хроничната умора и сънливост;
 • нарушения на съня и инсомния;
 • алергични реакции:. Обрив, дерматит и други;
 • разкъсване;
 • хроничен ринит;
 • постоянни настинки, често чревни разстройства и разстройства в стомашно-чревния тракт;
 • повишен апетит, или обратно отсъствието на глад;
 • нервност, раздразнителност, чести промени в настроението;
 • устойчиви главоболие в тежка мигрена;
 • влошаване на косата и ноктите;
 • бери-бери;
 • появата на болка при ходене, болки в ставите и мускулите;
 • влошаване на кръвообращението;
 • нарушения на сърдечния ритъм и кръвното налягане скок;
 • интоксикация, появата на гадене или повръщане;
 • появата на тъмни кръгове и торбички под очите.

Всяка година има нови видове паразити, всеки от които по различен начин се отразява на тялото и предизвиква различни симптоми за диагностика, тъй като заболяването често само в по-късните етапи.

Ако имате няколко признаци, се препоръчва да се консултирате с лекар за точна диагноза. Заслужава

да се отбележи, че в момента има повече от триста вида паразити, повечето от които бяха разкрити едва наскоро. Ето защо лекарите препоръчват като противоглистно means Avormin -. Това е изобретен в последно време и тя е в състояние да се премахнат и да отделят всички известни видове паразити

Avormin : защо опасни паразити и какви болести причиняват

Паразити не само в трудността на откриването им, но също така, че те са в състояние да проникнат всички системи на човешкото тяло. Дори и ако първоначално паразитите, подадени в червата, те могат да засегне други органи, като например сърдечния мускул.

В деня на женските червеи могат да предявяват до двеста хиляди яйца, а след това яйцата се излюпват в нови паразити, които са разпръснати по цялото тяло и може да предизвика смъртоносна болест. В случай на продължително отсъствие на адекватно лечение, вероятността за смърт увеличава няколко пъти.

паразити може да доведе до следните заболявания:

 1. Trihozefalez (Trichuris). Паразитите са поразителни в чревния тракт, размерът на паразита достига 3-5 см пациентът има слабост, сънливост, нарушения на стол, често запек или диария, коремна болка, гадене, повръщане. При тежко заболяване има кратка загуба на съзнание и бърза

  загуба на тегло. Понякога се развива улцерозен колит, при деца, болестта може да доведе до изпадане на ректума.

 2. аскариоза. Заболяването се причинява от кръгли червеи, които се удрят в началото на стомашно-чревния тракт, а след това разпределя в целия организъм и влияят на черния дроб, белите дробове и сърцето. кръгли червеи за възрастни може да достигне до 25 см дължина. В първия пациентът се оплаква от разстройства на стол и болка в червата, след което може да бъде алергични реакции под формата на дерматит, също значително намалява защитните функции на тялото и започва лицето, на болка. В някои случаи може да се развие хипотония – понижаване на кръвното налягане. Паразитите могат да причинят бронхит, пневмония и тежки инфекции.
 3. диабет. Странното е, че диабет също могат да причинят паразит – трематодните, която влиза в тялото, след контакт със заразени говеда. Threat метили, да влезем в човешкото тяло, може да достигне до метър и половина по дължина. Плоски червеи засегнат черния дроб и белите дробове и сърдечно-съдовата система. крие опасност от факта, че този вид е изключително трудно да се диагностицира без преглед и анализ. Симптомите са доста стандартни: главоболие, сънливост, лека треска, обрив по кожата. Сега от трематоди, които засягат повече от два милиона души.
 4. цистицеркоза. С този вид хелминтоза, паразитите поразяват централната нервна система, мозъка, очите, гръбначния мозък, кости и други вътрешни органи. В напреднал етап при хората има загуба на съзнание и гърчове. Пациентите отбелязват внезапна загуба на зрение, болки в костите, мигрена.
 5. Enterobiasis. Pinworms (вид паразит) са поразителни в тънките черва. Първият признак на болестта е появата на периодичния сърбеж в ануса, гадене, повръщане, диария и тежка диария, летаргия, проблеми със съня, зачервяване на кожата около засегнатата област.
 6. рак. Някои видове паразити могат да предизвикат развитието на злокачествени тумори в човешкото тяло и да доведат до фатални последици. Паразити, който има високо канцерогенен ефект и събуждане онкогените, които от своя рак причина.
 7. OL>

  Това са само някои от болестите, които могат да бъдат причинени от червеи. Последиците от такива заболявания е тежка, често – с летален изход. Тъй като това е толкова важно за диагностициране на болестта и да започнете лечение.

  Няколко думи за източниците на инфекция

  От паразити никой не е имунизиран, дори и тези хора, които са в съответствие с санитарно-хигиенните норми. За да се зарази с паразити почти навсякъде: в транспорта, като у дома си, за разходки, в кафенета. Източникът на замърсяването може да бъде като хранителни и сълзливо мръсни ръце. На следващо място, ние считаме, някои от най-разпространените начини на заразяване:

  1. непреработени храни и вода. Слабо промиват плодове и зеленчуци могат да съдържат хелминтни яйца, които, когато са погълнати, размножават и увреждане на жизненоважни органи. Суровини вода може също да съдържа червеи.
  2. обществен транспорт. За контакти с непознати, мръсни перила и седалка могат да съдържат опасен инфекция.
  3. домашни или диви животни. Този път най-вероятно да се зарази децата, тъй като бебетата обичат близък контакт с бездомни животни и други диви животни.
  4. замърсена с вода. Проучванията, че седмичните регионални лабораторни центрове не винаги са точни и показват наличието на паразити, обаче, червеи са доста често намира в мръсна вода.
  5. рибни и месни продукти. Няма достатъчно топлинно обработени продукти могат да съдържат яйца на паразити, например, много любими роли или недостатъчно топлинно свински пържоли.
  6. ръкостискане. Когато се ръкува хората споделят огромен брой микроби, включително паразити.
  7. Чрез ухапвания от насекоми.
  8. Чрез открити лезии или изложени лигавиците.
  9. OL>

   За да бъде заразена с паразити може дори чист човек, така че лекарите препоръчват редовни кръвни изследвания, цитонамазка и се проверяват, за да се изключи хелминтоза.

   форма на издаване на supplement Avormin

   В опаковката на добавката са две форми на добавката: капсули и ефервесцентни таблетки. И двете форми имат различно действие и различен състав, но и двете имат няколко основни функции:. Унищожаване на паразити, възстановяване на микрофлората, прочистване на тялото от метаболитни продукти на паразита, регенерация на тъкани и органи

   Капсули унищожи паразити и отстраняването им от тялото, но също улесняват пълно почистване на кръвта и лимфата, междуклетъчни течности. Справят с последиците от интоксикация и инфекция.

   Таблетите имат малко по-различен терапевтичен принцип, те съдействат за възстановяване на организма след прехвърлени инфекцията. Хапчета нормализиране на функцията на имунната система; елиминира хормонален дисбаланс, причинени от паразити; подпомага бързото възстановяване на отворени рани и наранявания; елиминира повредят за изглаждане на мускули.

   Благодарение на такива форми на освобождаване, Unitex има комплексно въздействие върху тялото и осигурява защита срещу повторно заразяване.

   Съставът на таблетките и capsules Avormin

   Съставът на таблетките и капсулите са включени двата растителни и животински компоненти. Природен състав, по-добре възприемани и усвояват от тялото, което води активни съставки веднага започват да действат. Месец по-късно, пациентите са в състояние напълно да се отървете от паразити и напълно да се нормализира системата имунната и на процесите в организма.

   Структурата на двете форми включва над 23 съставки.

   Капсули Uniaxiality на Unicornuate, карамфил, кора на трепетлика. Това трио от растения спомага за неутрализиране на паразитите и да унищожи техните яйца. Lapacho е лекарствен растение, което има мощни противовъзпалителни, антипаразитни и антивирусни ефекти. Карамфил също са страхотни битки с вредни микроорганизми, и трепетлика кора помага за дезинфекция на рани и регенерират tissue.Shiitake, Рейши, Ferula. Тези компоненти помощ, за да активирате адекватни реакции на имунната до инфекция, за възстановяване на защитните бариери на тялото, увеличаване на устойчивостта на организма към инфекции. Рейши гъби помага за облекчаване на симптомите на алергия нормализиране на метаболитни процеси, и Ferula се използва за лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт, помага за възстановяване чревни flora.Pumpkin семена, лициум и черен кимион. Тази линия на вещества помага почистване на тялото от токсини и метаболитни продукти на паразита, и за нормализиране на функцията на увредени органи, за неутрализиране на ефектите на intoxication.Corn коприна, овес. Компоненти от помощ за възстановяване на функционирането на угнетените organs.Sumac, вратига, пелин. Данните preparty включен в състава за осигуряване на ускорено възстановяването на лигавиците membranes.Amaranth семена, морски зърнастец и елен рогата. Вещества, имат лечебен ефект, помага да се нормализира кръвообращението и да се регенерират райони с механична damage.Holly, usneya, Пау де Arco. Растенията помагат да засили процесите на окислително-редукционни, за да гарантират, лицето и нормализиране на метаболизма processes.Ginseng, Meadowsweet и девисил. Тези компоненти премахват болката, облекчаване на спазми и насърчаване на изцеление на язви.

   В продуктът съдържа уникални природни съставки, които запазват всички свои оригинални лечебни свойства. Всяка субстанция има специален терапевтичен ефект и помага за премахване на определен проблем, така че добавката става многофункционален и prefectionism.

   Инструкции за use Avormin

   Във всеки пакет от добавката е инструкция за употреба. Добавката трябва да се приема редовно, стриктно спазване на инструкциите. В случай на свръхчувствителност към някои от компонентите на добавката се препоръчва да се консултирате със специалист, преди да използвате хапчета.

   таблетки и трябва да се вземат капсули на гладно и напитки чаша топла преварена вода.

   Има няколко схеми на добавката, които варират в зависимост от възрастта на пациента:

   1. Деца под три годишна възраст трябва да вземат по една капсула на първия ден, на следващия ден, преминете на добавката. На третия ден, трябва да се пие половин ефервесцентна таблетка два пъти на ден, добавката трябва да се разрежда с топла вода. На четвъртия ден от приема на таблетките отново мис. Лечението е около 7 дни.
   2. деца от 3 до 6 години. Взети една капсула на гладно и след това препаратът се измити с вода. Следваща ден – пас, 3-дневна – разтваря ефервесцентна таблетка в чаша с вода и напитки по време на обяд. 4-ден подаване. Курсът на лечение е до две седмици.
   3. Деца от 6 до 12 години. Regimen е същата, както в предишния случай. Единствената разлика в продължителността на лечението, което е до 21 дни.
   4. Деца от 12 години и възрастни. Трябва да се вземат по една капсула два пъти на ден, сутрин и вечер, и една таблетка решение трябва да бъде взето по време на деня. Курсът на лечение – 20 дни
   5. OL>.

    режима на лечение могат да варират до известна степен от лекуващия лекар.

    Механизмът на действие на supplement Avormin

    твърденията на производителя, че за да се отървете от паразити ще може да само след 2-3 седмици, но в същото време, инструментът ще парализират паразитите в първите два дни. След отстраняване на паразитите, това помага за нормализиране на процесите в тялото на пациента. Добавката има комплексно действие и изпълнява следните функции:

    екскрецията на всички паразити, техните ларви и токсични вещества;

    – установяване на имунната бариера срещу паразити, гъбични и бактериални инфекции;

    – нормализиране на тегло;

    – оптимизира чревната функция;

    – подобряване на общото състояние на организма;

    – укрепване на косата и ноктите;

    -. Подобряване на дейността на здравето и мозъка

    противопоказания и странични effects Avormin

    Добавката не е желателно да се вземат момичетата по време на бременност или кърмачки, тъй като има достатъчно доказателства в момента по отношение на безопасността на добавката за плода и деца до 3 години.

    В допълнение, трябва да се внимава предписано лекарство за хора, страдащи от бъбречна и чернодробна недостатъчност.

    Също така е изрично забранено да се използва добавката за хората, които имат индивидуална непоносимост на компонентите на хранителни добавки.

    са наблюдавани странични ефекти при пациентите.

    Цена и buying Avormin

    Order Avormin се препоръчва само от официалния сайт тук , тъй като само в този случай, можете да бъдете сигурни в оригиналността и ефективността на добавката. На уебсайта често отстъпки. Цената на пакета варира от ….. В заповедта се прави на интернет страницата: има данни за контакт и избрания начин на доставка. След това купувачът ще се обадя на управителя за повече подробности и за доставка потвърдете. Това често се случва, че поръчката не надхвърля 5 минути.

    Завършване на един курс на лечение ще трябва един или два пакета от добавката.

    За удостоверяване на притурката, опаковката има специален регистрационен код, който трябва да бъде въведен в подходяща форма на сайта.

    мнения клиенти и лекари Avormin

    За Unitax отговарят както положително и отрицателно. Отрицателните мнения, често са свързани със следните фактори: използване на фалшив продукт; грешен модел за употреба на добавката; използване на добавка в присъствието на противопоказания.
    кратък курс на лечение

    Александър Litvinov, инфекциозно заболяване лекар EM>

    паразити могат да се предават на всеки етап и, за съжаление, за идентифициране на болестта не може веднага хелминтни видове са безброй. За ефективно лечение трябва да се възложат безброй тестове, за да се определи вида на паразити и да предпише определен добавка. Това е много неудобно и отнема време, по време на който на паразита продължава да се развива в тялото на пациента.

    Avormin уникален с това, че убива всички видове паразити, и също така има регенериращ ефект. В допълнение, продуктът има естествен състав, който намалява броя на странични ефекти. За разлика от антибиотиците, Unitex не унищожава полезните микроорганизми, които помагат за възстановяване на организма. За по-голяма ефективност, капсулите и таблетките трябва да се приема на празен стомах. Добавката се препоръчва като велик противоглистно средство.

    Claudia, 35 години EM>

    Нещастието надмина цялото ни семейство, и всичко започна с безвреден коте, което дъщеря ми взе от улицата и да го прибере в къщи. Първо започна сърбеж, след това кожата се появи червени петна. Мислехме, че е обща алергична реакция, но след проверка се оказа, че цялата ни семейство е заразен с червеи от същия тип. Лекарят препоръчва да се пие с нас Unitex защото той е подходящ дори и за деца. Отначало се страхуваше, че ще има негативни реакции към добавката в детето, защото дъщерята е доста чувствителен към лекарства. Но този път нищо не се случи, най-вероятно се дължи на естествения състав на добавката. Не се наблюдават нежелани реакции, мъжът ми не е бил. Две седмици по-късно имахме повторна проверка и се оказа, че нямаме повече паразити или техните ларви. Добавката се препоръчва, тъй като безопасността и ефективността са били тествани!

    Николай Pashkov, лекарят-parasitologist EM>

    Когато получа пациенти с хелминтоза, аз без съмнение ги предпише, за да Антигелминтици на Unitax. Има няколко причини: натурални съставки, ефективно въздействие върху всички системи и органи; последващото възстановяване на организма и повишаване на имунитета, за да се предотврати повторно заразяване.

    Никой от моя пациент има нежелани реакции, въпреки че отне дори малки деца. Инструментът има сложна действие и продължително действие. Нормализира и възстановява метаболитни процеси на повредената тъкан. Между другото, Avormin работи добре като превантивна медицина. Аз препоръчвам да се използва!

    Maria, 42 години EM>

    Добавката се използва по лекарско предписание. Първоначално бях притеснен за напълно различна болест, и се оказа, че патогенът може да бъде паразит, и за да се предотврати по-нататъшно инфекция, prescribed Avormin на лекар. Капсули и таблетки, направени лесно, не разполагат с вкус и мирис. Ефект Аз лично забелязах една седмица по-късно, но неприятните симптоми, като болки и спазми в стомаха ми си отиде на следващия ден след поглъщане.

    След една седмица на семейството е забелязал, че настроението ми се подобри и апетит се нормализира. След един месец аз бях в състояние да се нормализира храносмилането и стол, за да се възстанови състоянието на ноктите и косата, както и да се върне към предишното си представяне. Странични ефекти не спазват за себе си. Подреждане на сайта се прави лесно, управителят е приятна и ще отговаря на всички въпроси. Доставка е било забавено в продължение на седмица, което е доста приемливо. добавка препоръчвам!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...